4,9 av 5 i betyg
Funnits sedan 2008
21696 medlemmar
Tusentals bostäder

Villkor

Våra villkor är väldigt enkla att hålla koll på. Du väljer själv vilken kommun/stad du vill bevaka för att börja söka på lediga lägenheter runt om i Sverige, stora som små. Har du valt fel kommun/stad av misstag så kan vi hjälpa dig att ändra det. Var noga med att skriva in rätt mejladress när du registrerar dig, på så sätt hittar vi ditt medlemskap snabbare.

1. Lista på alla lediga lägenheter
Vi har en live-uppdaterad tjänst för lediga lägenheter. Du får ett mejl varje gång en bostad blir ledig i din kommun/stad. Du kan sätta stopp för mejlutskick direkt på mejlutskicket om du har hittat en lägenhet.

2. Sök bland alla Sveriges städer
På hyresmaklaren.se kan du söka på bland alla Sveriges städer, stora som små. Sök på alla lediga lägenheter i hela Sverige. Vi har lediga lägenheter från alla hyresvärdar i Sverige samt en hel del hemsidor för privatpersoner som publicerar lediga lägenheter.

3. Anonyma medlemmar
Vi använder säkra system som gör att dina uppgifter aldrig kommer ut. Betalning sker med kort, bank eller Swish och är krypterade. Det enda vi behöver är ditt namn och din mejladress för att kunna medla de lägenheter som är tillgängliga för uthyrning i din kommun/stad.

4. Tusentals nöjda medlemmar
Vi har sedan 2008 hjälpt tusentals nöjda medlemmar att hitta lediga lägenheter. Många är fortfarande medlemmar sedan 2008 även efter att de har hittat en lägenhet eller bostad.

5. Ingen bindningstid
Hyresmaklaren.se har 1 års medlemskap utan bindningstid. Ditt abonnemang förnyas inte efter 1 år men du kan när du vill avsluta och förnya ditt abonnemang direkt på hemsidan.

6. Låg kostnad på bra tjänst
Kostnaden för att bli medlem på hyresmaklaren.se och ta del av alla lediga lägenheter i din kommun/stad är 250kr/ år. Det mest populära är att välja kommun/stad + närliggande kommuner/städer för att ta del av ännu fler bostäder. Det är samma pris för både privatpersoner, föreningar och företag.

7. Välj bland alla kommuner/städer
Du väljer själv vilken kommun/stad du vill bevaka. Vill du därefter lägga till fler kommuner/städer kan du göra det direkt på sidan. Kostnaden för att lägga till fler kommuner/städer är olika beroende på antalet hyresvärdar som ligger inne för bevakning.

8. 24h öppen tjänst
Hyresmaklaren.se är tillgänglig 24h alla dagar i veckan både dig som är medlem och för dig som vill bli medlem. På så sätt kan du vara uppdaterad hela tiden när lediga lägenheter blir tillgängliga i din kommun/stad. Du får ett mejl med inloggningsuppgifter vid betalningstillfället, i vissa fall kan det ta någon/några timmar att mejlas ut.

9. Hyra med betalningsanmärkning
Hyresmaklaren.se kan inte ta något beslut om uthyrning till dig som har betalningsanmärkning. Vi kan dessutom inte underlätta för dig som har betalningsanmärkning. Det är bara hyresvärden som kan ta det beslutet.

10. Kontrollera din mejladress
När du registrerar dig som medlem på hyresmaklaren.se krävs att du skriver in korrekt mejladress som du har tillgång till. Det är via den mejladressen du loggar in tillsammans med ett lösenord som mejlas till dig i samband med din betalning. Har du råkat uppge felstavad mejladress ber vi dig mejla oss på [email protected] per omgående.

11. Hyra lägenhet i andrahand
Hyresmaklaren.se tar inget ansvar för dig som hyr lägenhet i andrahand. Vare sig om det är en hyresvärd eller via andra hemsidor som lägenheten/bostaden hyrs ut. Kontrollera alla detaljer innan du hyr en lägenhet i andrahand.

12. Ansökan om lägenheter
När du blir medlem på hyresmaklaren.se kan du ansöka om alla de lägenheter och bostäder som är tillgängliga i din kommun/stad. Det finns ingen begränsning på antalet ansökningar och du kan ansöka till alla hyresvärdar som har lediga lägenheter i din kommun/stad.

13. Eget ansvar om ansökan
Du som medlem har ett eget ansvar när du ansöker om lediga lägenheter både hos hyresvärdar eller hemsidor som privatpersoner har annonserat på. Hyresmaklaren.se varken äger eller förvaltar egna fastigheter, vi är en mellanhand mellan dig och hundratalet hyresvärdar och andra hemsidor som annonserar lediga lägenheter.

14. Störning eller nedlagd tjänst
Hyresmaklaren.se har väldigt stor backup på sidan och flertalet servrar för att sidan inte ska drabbas av någon störning eller ha risken att tjänsten läggs ned. Detta har inte hänt sedan 2008, men skulle det hända så förlängs alla abonnemang som kompensation.

15. Hyresvärden bestämmer
Hyresmaklaren.se har inget ansvar till varken ansökningar eller annan information som hyresvärden väljer att publicera. Hyresmaklaren.se har heller inget ansvar om hyresvärden väljer att ta betalt för att ansöka hos just denne då vi är mellanhand mellan dig och hyresvärden. Detta gäller även för sista ansökningsdatum, info om bostaden, felskrivning från hyresvärden osv.

16. Medlemskap
Vad gäller medlemskap hos hyresvärdar är upp till varje hyresvärd att ta ställning till detta och det har hyresmaklaren.se inget ansvar till. Vad gäller ångerrätten hos hyresvärden kan hyresmaklaren.se inte heller ta ansvar för. Vad gäller ångerrätten på hyresmaklaren.se gäller inte det om användningen har godkänts med ditt samtycke. När du betalar ditt medlemskap godkänner du villkoren och att tjänsten påbörjas. Om du inte lyckas att avregistrera dig, skickar du ett mejl till [email protected] så hjälper vi dig.

17. Hyresvärdar
Hyresmaklaren.se har inget kösystem och kan heller inte styra eller påverka hyresvärdars kösystem. Alla hyresvärdar har egna kösystem och jobbar på olika sätt. Det är ingenting vi kan påverka för dig som medlem på hyresmaklaren.se eller hjälpa dig att klättra på deras kösystem.

18. Cookies
Hyresmaklaren.se använder vi oss av cookies från sökmotorer för att annonser ska matcha dina tidigare sökningar och intressen. Detta förbättrar din vistelse hos oss och vi kan då presentera relevanta annonser och information som passar just dig och dina tidigare sökningar.

19. Borttappad inloggning
Har du tappat bort din inloggning eller råkat radera den så kan vi på ett enkelt sätt mejla nya inloggningsuppgifter så att du kan fortsätta ditt sökande. Du kan gå in på https://www.hyresmaklaren.se/forgotpass för att skapa ett nytt lösenord. Har du av någon anledning inte längre kvar din mejladress som du registrerade i samband med din betalning så kan vi hjälpa till med det. Vi behöver då få ett mejl till [email protected] för att mejla nya inloggningsuppgifter till dig.

20. Betalningen går inte igenom
Om din betalning för ditt medlemskap på hyresmaklaren.se inte går igenom så beror det oftast på anslutning till banken eller att du saknar behörighet för internbetalningar. Vi har därför alternativa betalsätt med kort, internetbanken eller Swish.

VÅRA MEDLEMMAR

Här är lite recensioner av vad våra medlemmar säger om tjänsten

Ni lägger ner mycket jobb och det syns.
//Alexander Axelsson

Trodde det var omöjligt att hitta en hyreslägenhet.
//David Yosef

Tack. Jag lyckades hitta bostad genom er.
//Per Dahl

Tack hyresmaklaren.se från mig och min familj.
//Mohammed Hassan

Kontakt

Hyresmaklaren.se
E-post: [email protected]
Stäng