LOGGA IN
4,9 av 5 i betyg
Över 6842 hyresvärdar
Bästa samlingssida
Funnits sedan 2008

Om oss

Hyresmäklaren har med sin plattform och bevakningstjänst sedan 2008 utvecklat en sökmotor som listar alla lediga lägenheter i Sverige. Genom åren har vi utökat samarbetet med antalet hyresvärdar, hemsidor och uthyrare för att kunna lista ännu mer lediga lägenheter & rum runt om i Sverige. Vi har dessutom utökat våra tjänster som service inom våra öppettider, lättare hantering med filtrering på kartor, antal rum, storlek osv för att underlätta ditt letande i vår bevakningstjänst. Den här tjänsten har hyllats väldigt mycket både bland tidigare och nya medlemmar.

På hyresmaklaren.se kan du söka bland lägenheter för privatpersoner, företag, föreningar & studenter runt om i Sverige. Varje månad listar vi tusentals lediga lägenheter & rum från hyresvärdar och hemsidor som vi har i vår databas för bevakningstjänsten. Vi försöker hela tiden att utöka med fler tjänster såsom fler hyresvärdar, hemsidor samt fler funktioner i vår bevakningstjänst för att ännu fler ska kunna hitta sin bostad.

Anledningen till att vi startade den här bevakningstjänsten är egentligen för att det inte fanns någon sådan sida 2008 som listade alla lediga lägenheter på en och samma sida. Det gjorde att man var tvungen att besöka alla hemsidor för att se vad som fanns tillgängligt. Det tog evigheter och man fick aldrig reda på när en lägenhet blev tillgänglig för uthyrning. Det har vi nu ändrat på genom att samla alla lediga lägenheter på hyresmaklaren.se och dessutom kontinuerligt mejla varje gång en lägenhet blir ledig för uthyrning.

Vill du ha info om hur du ansöker, våra tjänster samt svar på de vanligaste frågorna kan du ringa vår informationstelefon 090-03510 (Kostnaden är en fast kostnad på 9kr/ samtal)

VÅRA MEDLEMMAR

Vi har tusentals nöjda medlemmar. Här är lite recensioner av vad våra medlemmar säger om tjänsten.


Hyresmäklaren.se har hjälpt mig och mina vänner.
//Sabine Persson


Hyresmaklaren.se är en av mina favoritsidor.
//Lasse Andersson


Det gick fortare än väntat att få min lägenhet genom Hyresmäklaren. Lite litet men jag fick en lägenhet iaf
//Lina Carlsson


Hittade massvis med lediga lägenheter i Norrköping tack vare er. Skulle kanske inte ha gått annars.
//Edin Xhevat


Tack för snabb service! Skall verkligen rekommendera er vidare till mina bekanta.
//Danyel Stojan


This site helped me to rent my apartment in Solna. I am very thankful.
//Luca Borini


Det gick snabbt att hitta min bostad med Hyresmäklaren. Jag fick dessutom vara med på flera visningar.
//Jan Asmar


Skönt att slippa vänta i flera år innan man hittar en bostad. Det gick rätt snabbt med Hyresmäklaren.
//Heikki Pekkala

Stäng