Lediga lägenheter
Stockholm

Just nu: 415 lediga lägenheter

  • Bevakningstjänst enligt dina villkor
  • Matchande lägenheter för dig
  • Sammanställning av hyresvärdar
  • Ingen bindningstid

4.9

Av 5 i betyg

211

Hyresvärdar

415

Lägenheter

Här kan du hitta lediga lägenheter Stockholm.

Lediga lägenheter i Stockholm hittar du på hyresmaklaren.se men det gäller att vara först till kvarn då de hyrs ut väldigt snabbt. Registrera dig till vår bevakningstjänst så får du dessutom ett mejl varje gång det dyker upp en ledig lägenhet i Stockholm. Det är väldigt populärt att hyra lägenhet i innerstaden och det är väldigt många som letar efter lediga bostäder i Stockholmsregionen, både förstahand & andrahand. På hyresmaklaren.se kan du söka på alla bostäder i Stockholm så fort de blir tillgängliga för att hyras ut. Hyresmäklaren visar alla bostäder i Stockholmsområdet för lägenheter, studentboende & rum, stora som små och du får ett mejl så fort något blir ledigt.

Laddar lägenheter ...

Såhär går det till

Så här går du vidare.

  • 1

    Välj bostad

    Välj bland de lediga lägenheter som finns listade och klicka på Visa bostad för att se mer info, bilder, kartor mm.

  • 2

    Gå vidare till värd/uthyrare.

    Nu kan du gå vidare till värd/uthyrare genom att registrera dig. Sedan kan du luta dig tillbaka och låta vår bevakningstjänst hålla koll på hela bostadsmarknaden till dig.

  • 3

    Lista på hyresvärdar.

    För att underlätta ditt sökande får du dessutom en sammanställd lista på alla hyresvärdar i Stockholm.

Så tycker våra medlemmar om oss.

Enkel och smidig hemsida.

Jag gillar hyresmaklaren.se. Tack för en bra sida och er service!

Tack. Jag lyckades hitta bostad genom er.

Tycker er förmedling är bra och jag har informerat bekanta om er.

Enkel, fin, bra information som underlättar när jag letar lägenheter.

Har precis flyttad med hjälp av hyresmaklaren.se men kommer fortsätta vara medlem.

Städer nära Stockholm.

Helst kanske det är Stockholm du vill bo i men då Stockholm är en av Sveriges mest populära städer är efterfrågan på lägenheter stor och det kan ta lite tid innan man får tag i en lägenhet i det området man vill bo och till det priset man kan tänka sig att betala. Är det så att du snabbt vill ha tag i en lägenhet kan det därför vara en bra idé att även söka efter lediga lägenheter i städer nära Stockholm. Idag finns det bra kommunikationsmöjligheter och det kan ju hända att du hittar din drömlägenhet till en billigare hyra i en stad som ligger nära Stockholm. Här nedan ser du några andra städer som kan vara bra att också ha bevakning på.

Söker ledig lägenhet i Stockholm.

För att optimera din sökning efter lediga lägenheter i Stockholm kan du även lägga in en annons här hos oss på Hyresmäklaren. Detta gör att du får större spridning på ditt sökande. Fyll i vilken stad och område du söker lägenhet i och hur många rum lägenheten ska ha. Fyll sedan i information om dig själv, kontaktuppgifter samt gärna en bild. Skriv en text där du beskriver dig själv, fritidsintressen, sysselsättning samt vilka som ska bo i lägenheten.

Lägg in annons