Lediga lägenheter
Lund

Just nu: 16 lediga lägenheter

 • Bevakningstjänst enligt dina villkor
 • Matchande lägenheter för dig
 • Sammanställning av hyresvärdar
 • Ingen bindningstid

4.9

Av 5 i betyg

39

Hyresvärdar

16

Lägenheter

Här kan du hitta lediga lägenheter Lund.

Lediga lägenheter i Lund kan vara svårt att hitta då studenter inte söker sig bara till studentrum eller studentlägenheter utan till alla lediga bostäder i Lunds centrala delar eller i närheten av universitetet. Om du registrerar dig på Hyresmäklaren får du första tjing på alla lediga bostäder som dyker upp i Lundsregionen då vi har samlat den större delen av hyresvärdarna. Den här tjänsten sparar dig inte bara tid, utan även en stor hjälp att slippa gå in på alla hyresvärdarnas sida och söka dig till en ledig bostad i Lund.

Laddar lägenheter ...

Såhär går det till

Så här går du vidare.

 • 1

  Välj bostad

  Välj bland de lediga lägenheter som finns listade och klicka på Visa bostad för att se mer info, bilder, kartor mm.

 • 2

  Gå vidare till värd/uthyrare.

  Nu kan du gå vidare till värd/uthyrare genom att registrera dig. Sedan kan du luta dig tillbaka och låta vår bevakningstjänst hålla koll på hela bostadsmarknaden till dig.

 • 3

  Lista på hyresvärdar.

  För att underlätta ditt sökande får du dessutom en sammanställd lista på alla hyresvärdar i Lund.

Så tycker våra medlemmar om oss.

Enkel och smidig hemsida.

Jag gillar hyresmaklaren.se. Tack för en bra sida och er service!

Tack. Jag lyckades hitta bostad genom er.

Tycker er förmedling är bra och jag har informerat bekanta om er.

Enkel, fin, bra information som underlättar när jag letar lägenheter.

Har precis flyttad med hjälp av hyresmaklaren.se men kommer fortsätta vara medlem.

Städer nära Lund.

Lund ligger i sydvästra Skåne och är Sveriges tolfte största tätort. I lund studerar många på Lunds universitet. Lund är en av Sveriges körtätaste städer, några av dessa körer är Lunds Studentsångförening och Lunds kammarkör. I centrala Lund finns Lunds domkyrka, där finns bland annat ett astronomiskt ur. Då det är mindre än två mil till Malmö är det många som pendlar mellan dessa städer. Det är inte heller långt till Köpenhamn i Danmark. Lund är en omtyckt stad att bo i och efterfrågan på lägenheter är stor. Vill du snabba på möjligheterna att hitta en ledig lägenhet kan det vara bra att även söka efter bostad i andra städer nära Lund.

Söker ledig lägenhet i Lund.

Då Lund är en eftertraktad stad att bo i kan du försöka öka dina chanser att så snabbt som möjligt hitta en ledig lägenhet genom att lägga in en annons hos oss på Hyresmäklaren. Även om du söker efter att byta din lägenhet mot en annan eller om du letar efter en hyresgäst till din lägenhet så kan du annonsera hos oss. Detta gör att du får större spridning på ditt sökande.

Lägg in annons