Lediga lägenheter
Kalmar

Just nu: 41 lediga lägenheter

 • Bevakningstjänst enligt dina villkor
 • Matchande lägenheter för dig
 • Sammanställning av hyresvärdar
 • Ingen bindningstid

4.9

Av 5 i betyg

36

Hyresvärdar

41

Lägenheter

Här kan du hitta lediga lägenheter Kalmar.

Lediga lägenheter i Kalmar är inte svårt att söka efter om du gör som tusentals medlemmar och blir medlem på hyresmaklaren.se. Här kan du se alla lediga bostäder i Kalmarområdet som de flesta hyresvärdar lägger ut för uthyrning. Det är en tjänst som vi har haft sedan 2008 och som hela tiden utvecklas genom att lägga in ännu fler hyresvärdar för att kunna erbjuda ännu fler lediga lägenheter i Kalmarregionen. Du kan söka på förstahand, andrahand, studentlägenheter, vanliga bostäder mm.

Laddar lägenheter ...

Såhär går det till

Så här går du vidare.

 • 1

  Välj bostad

  Välj bland de lediga lägenheter som finns listade och klicka på Visa bostad för att se mer info, bilder, kartor mm.

 • 2

  Gå vidare till värd/uthyrare.

  Nu kan du gå vidare till värd/uthyrare genom att registrera dig. Sedan kan du luta dig tillbaka och låta vår bevakningstjänst hålla koll på hela bostadsmarknaden till dig.

 • 3

  Lista på hyresvärdar.

  För att underlätta ditt sökande får du dessutom en sammanställd lista på alla hyresvärdar i Kalmar.

Så tycker våra medlemmar om oss.

Enkel och smidig hemsida.

Jag gillar hyresmaklaren.se. Tack för en bra sida och er service!

Tack. Jag lyckades hitta bostad genom er.

Tycker er förmedling är bra och jag har informerat bekanta om er.

Enkel, fin, bra information som underlättar när jag letar lägenheter.

Har precis flyttad med hjälp av hyresmaklaren.se men kommer fortsätta vara medlem.

Städer nära Kalmar.

Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö och är också en av Sveriges äldsta städer. I staden finns Linnéuniversitetet som gör att det bor många studerande i staden. De mest centrala delarna av Kalmar ligger på ön Kvarnholmen här är det störst efterfrågan på lägenheter. På grund av närheten till Öland och att Kalmar är en kuststad gör att staden blommar upp med mängder av besökare under sommarhalvåret. Om det är svårt att få tag i lägenhet kan det vara idé att även bevaka andra städer nära Kalmar. Nedan ser du några alternativ på städer.

Söker ledig lägenhet i Kalmar.

För att öka chansen att så fort som möjligt hitta en ledig lägenhet i Kalmar kan du annonsera här hos oss på Hyresmäklaren. Det gäller både om du letar en lägenhet eller om du vill byta lägenhet samt om du har en lägenhet eller ett rum att hyra ut. Genom att annonsera når då ut till ännu fler som kan tänka sig att hyra ut sin bostad i andra hand eller en privat hyresvärd som har fått en lägenhet ledig. Klicka på länken nedan för att lägga in en annons. Fyll i dina uppgifter samt kontaktuppgifter och skriv en liten text om dig själv.

Lägg in annons