Lediga lägenheter
Gävle

Just nu: 4 lediga lägenheter

 • Bevakningstjänst enligt dina villkor
 • Matchande lägenheter för dig
 • Sammanställning av hyresvärdar
 • Ingen bindningstid

4.9

Av 5 i betyg

23

Hyresvärdar

4

Lägenheter

Här kan du hitta lediga lägenheter Gävle.

Lediga lägenheter i Gävle med gångavstånd till centrum & högskolan listar vi på hyresmaklaren.se På hyresmaklaren.se kan du söka på tusentals lediga lägenheter i Gävle stora som små årligen. Här kan du söka på lediga studentlägenheter, förstahand, andrahand, vanliga lägenheter mm. Hyresmäklaren skapade 2008 en tjänst som gör att du på en enda sökning kan hitta alla lediga bostäder i Gävleområdet utan att hålla koll på när hyresvärdarna publicerar sina objekt. Det har vi hyllats för vid flertalet tillfällen. Om du registrerar dig får du ett mejl så fort en lägenhet blir ledig i Gävleregionen.

Laddar lägenheter ...

Såhär går det till

Så här går du vidare.

 • 1

  Välj bostad

  Välj bland de lediga lägenheter som finns listade och klicka på Visa bostad för att se mer info, bilder, kartor mm.

 • 2

  Gå vidare till värd/uthyrare.

  Nu kan du gå vidare till värd/uthyrare genom att registrera dig. Sedan kan du luta dig tillbaka och låta vår bevakningstjänst hålla koll på hela bostadsmarknaden till dig.

 • 3

  Lista på hyresvärdar.

  För att underlätta ditt sökande får du dessutom en sammanställd lista på alla hyresvärdar i Gävle.

Så tycker våra medlemmar om oss.

Enkel och smidig hemsida.

Jag gillar hyresmaklaren.se. Tack för en bra sida och er service!

Tack. Jag lyckades hitta bostad genom er.

Tycker er förmedling är bra och jag har informerat bekanta om er.

Enkel, fin, bra information som underlättar när jag letar lägenheter.

Har precis flyttad med hjälp av hyresmaklaren.se men kommer fortsätta vara medlem.

Städer nära Gävle.

Gävle är beläget i östra Gästrikland i Gävleborgs län och är Norrlands näst största ort. Gävle hamn har varit en viktig plats för sjöfartshandel, på grund av sitt läge vid mynningen av Bottenhavet. Något annat som Gävle är känt för är sin fina julbock som tyvärr många år har bränts upp av vandaler. Högskolan i Gävle grundades 1977 och har många studenter. Det finns många unga musiker och kreativa skapare i Gävle vilket bidrar till ett rikt kulturliv. Gävle ligger inte så långt ifrån Falun och Uppsala, det tar under en timme med tåg. När du letar efter lediga lägenheter kan det vara idé att ha bevakning på andra städer i närheten av Gävle. Här ser du några alternativ.

Söker ledig lägenhet i Gävle.

Då Gävle är en eftertraktad stad att bo i kan du försöka öka dina chanser att så snabbt som möjligt hitta en ledig lägenhet genom att lägga in en annons hos oss på Hyresmäklaren. Även om du söker efter att byta din lägenhet mot en annan eller om du letar efter en hyresgäst till din lägenhet så kan du annonsera hos oss. Detta gör att du får större spridning på ditt sökande.

Lägg in annons