Sök lägenhet

4.9

Av 5 i betyg

3585

Hyresvärdar

3.246

Lägenheter

Lediga lägenheter i alla städer.

Hyresmäklaren listar tusentals lediga lägenheter varje månad från alla städer och kommuner i Sverige. Att tusentals medlemmar väljer att ansluta sig till vår sökmotor för lediga lägenheter som uthyres är ett bevis på att vi gör ett bra jobb. Men vi är inte nöjda där, vi utökar ständigt med fler hyresvärdar, bostäder & städer för att fler ska kunna ansluta sig till Hyresmäklaren och hitta sin hyreslägenhet snabbare. Det har varit vårt mål sedan starten 2008. Skriv stad eller kommun i sökrutan för att se lediga lägenheter med info, bilder, kartor mm.

Såhär går det till

Så här går det till:

 • 1

  Sök stad.

  Fyll i stad/kommun i sökrutan för att komma till vald sida. Sedan kan du välja bland de lägenheter som ligger med i vår databas.

 • 2

  Visa bostad.

  Välj bland de lediga lägenheter som finns listade och klicka på Visa bostad för att se mer info, bilder, kartor mm.

 • 3

  Gå vidare till värd/uthyrare.

  Nu kan du gå vidare till värd/uthyrare genom att registrera dig. Sedan kan du luta dig tillbaka och låta vår bevakningstjänst hålla koll på hela bostadsmarknaden till dig.

 • 4

  Lista på hyresvärdar.

  För att underlätta ditt sökande får du dessutom en sammanställd lista på alla hyresvärdar i den valda staden.

Så tycker våra medlemmar om oss.

Enkel och smidig hemsida.

Jag gillar hyresmaklaren.se. Tack för en bra sida och er service!

Tack. Jag lyckades hitta bostad genom er.

Tycker er förmedling är bra och jag har informerat bekanta om er.

Enkel, fin, bra information som underlättar när jag letar lägenheter.

Har precis flyttad med hjälp av hyresmaklaren.se men kommer fortsätta vara medlem.

Gör som tusentals medlemmar.

Vissa av våra medlemmar har varit med oss sedan start och förlängt även om de tilldelats en ny lägenhet. Det finns alltid en ny lägenhet som lockar dig mer...

Senaste lägenheterna.

Nedan listar vi ett urval på lediga lägenheter som senast kom in. Hyresmäklaren får in tusentals lediga lägenheter varje vecka från alla Sveriges städer. Vårt register med det stora antalet hyresvärdar gör att Hyresmäklaren är Sveriges ledande sida för uthyrningslägenheter. Oavsett vad för typ av lägenhet du är ute efter så finns det alltid något för dig, antingen nu eller senare. När du registrerar dig uppdateras du kontinuerligt med lediga lägenheter som passar dina önskemål.

Laddar lägenheter ...