Nidia Martinez Barbieri
Nidia Martinez Barbieri

Söker lägenhet i Malmö.

Hej!

Nidia Martinez Barbieri heter Jag. Jag är Argentinsk och bor i Malmö sedan 2013. Mellan 2013 och 2015 bodde jag med min sambo. Efter vi skilde oss bodde jag som inneboende hos Rosa, en uruguayansk kvinna, i Möllan, fram till början av det här året. I år bestämde jag börja hitta mer plats för mig själv så vi bodde först hos en vän i en månad och de sista 4 månader hos ett par som bor under sommar på sitt stuga, vid Heleneholms skola.

Jag är Pilates instruktör, dans pedagog, och professionell dansare och koreograf. Undervisar Pilates på Medborgarskolan, Studio Frid, och dans på Kulturskolan i Malmö. Jag jobbar som dansare i olika dansprojekt. Jag är anställd i olika danskompanier och jobbar som projektledare. Jag har undervisat Tango på Tangokompaniet.

Just nu studerar jag Svenska som Andraspråk 2, och min plan är att fortsätta vidare med mina studier så jag kan få flera kompetenser för att arbeta på kulturområdet.

Jag är mycket intresserad av mitt jobb, har en stor engagemang i mina projekt och tar dem väldigt seriös. Investerar många timmar av mitt liv om att förbättra språket och tänker mycket över hur kan jag bidra till det samhället med mina kunskap inom dans och kropp. Genom min undervisning och min konst tycker jag att jag hjälper människor utrycka sig och vara i kontakt med sig själv.

Med vänliga hälsningar,
Nidia Martínez Barbieri

Söker

Stad Malmö
Område Malmö
Önskemål om antal rum 1-2

Kontakta Nidia Martinez Barbieri

Fyll i dina uppgifter nedan för att komma skicka ett mejl till hyresgästen

Ditt ip-nummer: 3.236.241.39