Lediga lägenheter
Malmö

Just nu: 37 lediga lägenheter

  • Bevakningstjänst enligt dina villkor
  • Matchande lägenheter för dig
  • Sammanställning av hyresvärdar
  • Ingen bindningstid

4.9

Av 5 i betyg

106

Hyresvärdar

37

Lägenheter

Här kan du hitta lediga lägenheter Malmö.

Lediga lägenheter i Malmö kan du genom hyresmaklaren.se söka som dagligen får in tiotal lista på alla lediga bostäder, stora som små, centralt eller i andra stadsdelar. Då efterfrågan är stor gäller det att vara snabb. Med hjälp av Hyresmäklarens tjänst visar vi dig lediga lägenheter hos alla hyresvärdar i Malmö så fort de blir tillgängliga för uthyrning och meddelar dig via mejl när de passar dina sökkriterier. Tusentals medlemmar har funnit sin nya hyreslägenhet genom vår tjänst. Registrera dig idag och hitta din drömbostad!

Laddar lägenheter ...

Såhär går det till

Så här går du vidare.

  • 1

    Välj bostad

    Välj bland de lediga lägenheter som finns listade och klicka på Visa bostad för att se mer info, bilder, kartor mm.

  • 2

    Gå vidare till värd/uthyrare.

    Nu kan du gå vidare till värd/uthyrare genom att registrera dig. Sedan kan du luta dig tillbaka och låta vår bevakningstjänst hålla koll på hela bostadsmarknaden till dig.

  • 3

    Lista på hyresvärdar.

    För att underlätta ditt sökande får du dessutom en sammanställd lista på alla hyresvärdar i Malmö.

Så tycker våra medlemmar om oss.

Enkel och smidig hemsida.

Jag gillar hyresmaklaren.se. Tack för en bra sida och er service!

Tack. Jag lyckades hitta bostad genom er.

Tycker er förmedling är bra och jag har informerat bekanta om er.

Enkel, fin, bra information som underlättar när jag letar lägenheter.

Har precis flyttad med hjälp av hyresmaklaren.se men kommer fortsätta vara medlem.

Städer nära Malmö.

Malmö är Sveriges tredje största stad och ligger vid Öresund. Här är det nära till Danmark och Danmarks huvudstad Köpenhamn. Många som bor i Malmö arbetar i Köpenhamn och pendlar smidigt över Öresundsbron varje dag, antingen med bil eller tåg. Malmö är den naturliga mittpunkten för södra Sverige och med tanke på närheten till Köpenhamn är det stor efterfrågan på lediga lägenheter i Malmö. Om du snabbt vill ha tag i en lägenhet, du kanske ska börja studera eller precis fått ett nytt jobb så kan det vara bra att även söka efter en lediga lägenheter i städer nära Malmö. Lund till exempel är en trevlig stad som det endast tar 15 minuter med tåg in till Malmö Centralstation. Nedan ser du några städer som ligger nära Malmö.

Söker ledig lägenhet i Malmö.

För att öka dina chanser att hitta en ledig lägenhet i Malmö kan du välja att lägga in en annons hos oss på hyresmaklaren.se. Är det att du vill byta din lägenhet mot en annan eller har du kanske en lägenhet eller ett rum i ditt hus som du vill hyra ut då kan du även annonsera om det hos oss. Klicka på länken nedan där det står Lägg in annons så kan du välja vilken slags annons det rör sig om och sen är det bara att fylla i dina uppgifter.

Lägg in annons