4,9 av 5 i betyg
Funnits sedan 2008
20136 medlemmar
Tusentals bostäder

Frågor & svar

Vi har ingen bostadskö på någon av de bostäder som ligger listade på hyresmaklaren.se. Hur hyresvärden ställer sig till bostadskö är olika beroende på hyresvärd.
Att söka efter lediga lägenheter på hyresmaklaren.se är väldigt enkelt. Du väljer först vilken stad/kommun du vill söka efter lediga lägenheter. Sedan listas alla lediga lägenheter som finns i den stad/kommun som du valt. Du kan filtrera för att anpassas efter dina önskemål. Du får information som kontrakt, bilder, karta, adress, avstånd osv. Därefter går du vidare för att ansöka direkt hos hyresvärden.
Hyresmäklaren listar lediga lägenheter från över 330 hyresvärdar runt om i Sverige. Detta i sin tur leder till att vi kan lista tusentals lediga bostäder varje månad i alla städer, stora som små. Hyresmäklaren är en oberoende samlingssida av lediga bostäder och har sedan 2007 utökat antalet hyresvärdar enormt.
Nej, hyresmaklaren.se är en samlingssida för hyresvärdar och andra hemsidor som listar lediga lägenheter. Privatpersoner kan inte lägga ut sina lägenheter på hyresmaklaren.se då det bryter mot vår policy.
Ja, om du är hyresvärd och har en hemsida med dina lediga lägenheter kan du gå med hyresmaklaren.se väldigt enkelt. Skicka ett mejl till [email protected] så hjälper vi dig att komma igång.
De listas på hyresmaklaren.se så fort de blir tillgängliga på någon av de olika hyresvärdar eller andra sidor som ligger i vårt register. Ibland går det på sekunden. Det gör att du får information först av alla när du väljer att bevaka stad/kommun.
Om du har registrerat fel mejladress behöver vi få ett mejl till [email protected] med den felaktiga mejladressen samt den korrekta mejladressen. Därefter kan vi ändra det på ett enkelt sätt.
Samma som punkt 7 egentligen. Om du har registrerat fel mejladress behöver vi få ett mejl till [email protected] med den felaktiga mejladressen samt den korrekta mejladressen. Därefter kan vi ändra det på ett enkelt sätt.
Ja, de flesta av de lägenheter som listas på hyresmaklaren.se är förstahandskontrakt. Oftast står det listat med i informationen om bostaden.
Hyresmäklaren finns endast på mejl numera. Med tanke på att vi fick hundratals samtal dagligen om lägenheter togs telefonerna bort. Mejlen fungerar lika bra dör vi svarar på alla frågor. Du kan alltid mejla till [email protected]
Att söka efter lediga lägenheter på hyresmaklaren.se är helt gratis men om du vill gå vidare till hyresvärden för att sedan ansöka om bostaden kostar det olika beroende på vilket paket du väljer. När du betalar en årsavgift kan du börja ansöka på alla lediga lägenheter i din stad/kommun.
Ja, du får kvitto på din betalning tillsammans med dina inloggningsuppgifter till din mejladress.
När du registrerar ditt medlemskap får du ett mejl med dina inloggningsuppgifter omgående och du kan då börja ansöka om de lägenheter som passar dina önskemål. Du får dessutom mejl varje gång en lägenhet blir tillgänglig i din stad/kommun och passar dina önskemål som hyra, storlek, område osv.
Ja, det kan du göra väldigt enkelt i ditt konto som du får tillgång till när du betalat. Du loggar in och avaktiverar. Vill du senare ha mejl igen kan du aktivera utskicken igen på samma sätt.
Ja, du kan bevaka fler städer/kommuner och dessutom filtrera storlek, hyra, område osv i ditt konto. Vi har olika paket att välja bland beroende på hur många städer/kommuner du vill bevaka.
Nej, vi har ingen bindningstid eller automatisk förnyelse av medlemskap. Du kan förnya ditt medlemskap i ditt konto eller registrera dig på nytt.
Du kan avregistrera i ditt konto. Logga in och avaktivera. Du kan inte aktivera därefter utan ett nytt konto måste då sättas upp.

VÅRA MEDLEMMAR

Här är lite recensioner av vad våra medlemmar säger om tjänsten

Fortsätt med det ni gör, det uppskattas verkligen!
//Daniel Alm

Hyr min lägenhet i Solna tack vare er. Tack!
//Anna Gustafsson

Det gick snabbt att hitta min bostad med Hyresmäklaren. Jag fick dessutom vara med på flera visningar.
//Jan Asmar

Flyttade för 2 år sedan genom er och flyttade nu igen genom er. Nu blir vi kvar här ett tag. Tack!
//Aleksandar Volkov

Stäng